Realiseer de tuin
van uw dromen met
Exterior Living

-

Hoe kan ik de showtuin bezoeken?

In de 1200 m2 van onze buitengewone showtuin vindt u ongetwijfeld de inspiratie die u zoekt voor uw eigen tuin. Onze deuren staan elke werkdag voor u open van 8u30 tot 17u30, en op zaterdag van 10u tot 12u en van 13u tot 16u. Kom een mooie wandeling maken op de Bruggesteenweg 245 in 8830 Gits, en kies meteen een tuinhek, houten poorten of andere tuinconstructies die helemaal bij u passen.

Kan ik het aanbod thuis bekijken? Bezoek onze showtuin virtueel met onze handige online rondleiding. Zo kan u alles rustig in detail bekijken en weet u zeker welk tuinhuis te kopen of wat voor houten poorten bij u passen. Klaar voor uw virtuele wandeling? Vertrek meteen!

KLIK OP ONDERSTAANDE FOTO OM EEN VIRTUELE WANDELING IN ONZE SHOWTUIN TE MAKEN.

 

Waar vind ik prijzen en andere informatie?

Op zoek naar het tuinhek, de perfecte houten poorten, een ingebouwd zwembad en meer? Wil u het juiste tuinhuis kopen voor uw ideale tuin? Met onze online brochures vindt u meteen alle informatie die u nodig heeft. Klik heel eenvoudig op een brochure en vind een wereld aan keuze. 

Wat als ik liever een papieren catalogus doorblader? Laat ons weten welke brochure u graag ontvangt en sturen we die zo snel mogelijk op

  1. Een tuinhuis kopen doet u niet zomaar. In de handige en uitgebreide brochure met al onze tuinhuizen, garages en carports kiest u probleemloos de juiste constructie. Zo weet u zeker dat u het juiste tuinhuis gaat kopen voor uw droomtuin.
  2. Op zoek naar houten poorten voor uw droomtuin? In ons uitgebreid aanbod poorten, tuinhout en speeltoestellen vindt u de houten poorten die bij uw ideale tuin passen.
  3. Geen grotere luxe dan een eigen zwembad. Bekijk ons uitgebreid aanbod zwembaden voor het houten of inbouwzwembad dat aansluit bij uw wensen.

 

Wat als ik niet alle info terugvind in de brochure?

Neem contact op met onze gespecialiseerde dealers voor alle prijzen en professioneel advies. Met de handige dealerlocator vindt u in een mum van tijd de dealer in uw buurt.

Waar kan ik terecht met andere vragen over mijn houten tuinontwerp? Vind de antwoorden die u zoekt bij onze FAQ of vraag advies aan onze experts.

Onze merken